Menu

Wonen op een prachtige locatie in Arnhem-Noord

Sylva’s Bos staat niet op zich zelf… Het is een prachtig woongebied in een groene, bomen- en bosrijke streek. Waar de nationale parken, landgoederen, vakantieparken en golfclubs samen u het ‘groene hoofd’ op hol brengen.

Wonen in Arnhem-Noord

15 minuten van Arnhem
5 minuten van Burgers’ Zoo
5 minuten van de Hoge Veluwe
5 minuten van Park Sonsbeek
15 minuten van Rozendaal

Mooie bosrijke verbindingen

Dit bosrijke gebied is overigens voor iedereen prima bereikbaar, en vanaf uw woning in Sylva’s Bos is de snelweg A12 of A50 niet ver weg. Op weg naar Arnhem passeert u eerst de velden van ‘Upward’, één van de mooiere Arhemse hockeyclubs. Daarna volgt u de prachtige Zijpendaalseweg, die slingert langs en door Park Zypendaal en langs Park Sonsbeek. Dit park is een goed en mooi aangelegd park, vol met geheime plekjes.

Direct daarna bent u midden in Arnhem, een stad met een centrum van allure. Belangrijk is dat je op de fiets zo in het Nationale Park de Hoge Veluwe bent. Maar dit bosrijke gebied is ook met de auto zeer goed bereikbaar.

Hotspots in directe omgeving

Arnhem biedt een veelheid aan indrukken en mogelijkheden, met landelijke allure. Daarnaast is Arnhem eén van de beste binnensteden van Nederland, met ook op cultureel gebied prachtige hoogtepunten. De laatste aanwinst: de prachtige concertzaal van Musis Sacrum, met een glazen achterwand, is een attractie op zich op nog geen 7 kilometer vanaf uw nieuwe thuis in Sylva’s Bos.

Het nabij gelegen Musis Sacrum Podium van en voor de stad is een concertgebouw gelegen aan het Velperplein in Arnhem. Bij Brasserie De Boerderij  kunt u heerlijk dineren in het mooiste park van de omgeving.

Meer weten? Bekijk de woningen in Sylva’s Bos!

Interesse in een appartement/penthouse?  –  Meer weten over de villa’s?