Menu

Wonen rondom het plein

Een eigen plek aan het mooie binnenplein, daar wilt u toch wonen! Uw woning heeft een prachtige royale woonkamer, ruime slaapkamers en op de tweede verdieping een extra werkruimte. Of saunaruimte, fitnessruimte of atelier: alle ruimte dus voor al uw woonwensen en woondromen. Uw woning beschikt over een riante tuin, met uitzicht op alle kleuren van het bos. Tot diep in de herfst geniet u van deze kleuren op uw veranda.

Vrijstaande Tuinvilla’s

Met deze woning heeft u een prachtige voortuin en een diepe tuin op het zuiden, Het ontworpen groene ‘plein’ ligt voor uw deur. Uw entree krijgt hiermee een voornaam karakter. De woning zelf heeft een mooie indeling. De woonkeuken is aan de tuinzijde, met openslaande deuren naar uw veranda. Maar ook de woonkamer opent zich naar de tuin.

Vrijstaande Pleinvilla

Een woning met een tuin in en grenzend aan een eigen bos, dat is een bijzonder genoegen. Zeker met de ruime veranda’s die zijn ontworpen met de woningen. We ontwierpen ruime, bijzondere woningen met drie woonlagen. De wit gekeimde woningen geven een prachtig contrast in het bos. Genoeg ruimte voor groeien, opgroeien en leven. Natuurlijk voorzien van alle gemakken en qua duurzaamheid state-of-the art. Ruime plattegronden, strak ontworpen, maar prachtig gedetailleerd. De grote raampartijen laten veel licht toe, en geven het wonen in het bos een natuurlijk, groen, vrolijk en zonnig karakter.

 

 

Woningoverzicht

Bouwnr. Woonopp. Prijs Status Download
1 170 m2 € 809.500 In optie Download PDF bouwnr. 1
4 170 m2 € 799.500 Beschikbaar Download PDF bouwnr. 4
7 171 m2 € 719.500 Beschikbaar Download PDF bouwnr. 7